
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambal petai udang
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
3 porsi
Υλικά
-
minyak goreng50 g
-
bawang merah80 g
-
siung bawang putih4
-
kemiri5
-
terasi20 g
-
cabai kering dibilas, direndam, dan biji dibuang10
-
bawang bombai (berkisar 1 bombai), iris-iris100 g
-
petai dikupas100 g
-
garam1 jumput
-
gula20 g
-
udang utuh ukuran sedang, dibersihkan dan kulit dibuang200 g
Διατροφή ανά 1 porsi
Θερμίδες
378 kcal /
1583 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Buku Masak Dasar
173 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAneka Hidangan Laut Kukus
Καμία βαθμολογία
Tim Ikan ala Kanton
40 λεπτ.
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Καμία βαθμολογία
Udang Cabai Bawang Putih
Καμία βαθμολογία
Sous-Vide Salmon Aromatik
Καμία βαθμολογία
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Καμία βαθμολογία
Tuna avocado bowl
45 λεπτ.
Mango salmon bowl
40 λεπτ.
Tumis Udang
15 λεπτ.
Oseng Ikan Utuh
20 λεπτ.
Pepes Salmon Thailand
Καμία βαθμολογία
Kue Ikan Thailand
Καμία βαθμολογία