Beeren-Joghurt-Torte mit Cantuccini-Boden

Beeren-Joghurt-Torte mit Cantuccini-Boden

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
12 Stücke

Υλικά

Boden
  • Butter in Stücken
    80 g
  • Mandeln
    30 g
  • Cantuccini
    120 g
Füllung und Fertigstellung
  • Gelatineblätter
    4
  • Wasser, kalt zum Einweichen
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Puderzucker
    50 g
  • Joghurt, 10% Fett
    250 g
  • Brombeeren
    125 g
  • Heidelbeeren
    125 g
  • Himbeeren
    125 g
  • roter Traubensaft (siehe Tipp)
    250 g
    250 g Kirschsaft, (siehe Tipp)
  • Tortenguss, rot
    12 g
  • Zucker
    20 g

Διατροφή ανά 1 Stück

Νάτριο 79.9 mg
Πρωτεΐνη 3.4 g
Θερμίδες 977.2 kJ / 233.6 kcal
Λιπαρά 14.7 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.9 g
Υδατάνθρακες 24.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων