Jabłkowe millefeuille z roszponką i orzechami

Jabłkowe millefeuille z roszponką i orzechami

4.3 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • jabłka ekologiczne (ok. 200 g każde)
    2
  • ocet jabłkowy do posmarowania jabłek
  • orzechów, całych, mieszanych np. migdałów, orzechów włoskich, laskowych (patrz wariant)
    80 g
  • ząbek czosnku
    ½ - 1
  • serka kremowego podzielonego na kawałki
    200 g
  • kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
    50 g
    50 g jogurtu greckiego
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • roszponki plus dodatkowa ilość do dekoracji
    100 - 150 g
    100 - 150 g liści szpinaku, świeżych, plus dodatkowa ilość do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 255 kcal / 1066 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 260 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων