Sushi nigiri

Sushi nigiri

4.7 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
24 sztuki

Υλικά

  • ryżu do sushi
    300 g
  • octu ryżowego
    50 g
  • cukru
    15 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
    1000 g
  • filetów z łososia, świeżych, bez skóry (sashimi, pokrojonych na ok. 2,5 x 5 cm kawałki, o grubości 6-12 mm, patrz wskazówka)
    150 - 200 g
    100 g tuńczyka, świeżego, (filetów pokrojonych na ok. 2,5 x 5 cm kawałki, o grubości 6-12 mm)
  • pasta wasabi ilość do posmarowania nigiri
  • imbir marynowany (προαιρετικό πεδίο) ilość do podania

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 63 kcal / 263.4 kJ
Πρωτεΐνη 2.3 g
Λιπαρά 1.1 g
Υδατάνθρακες 10.5 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 199.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων