
Συσκευές & Αξεσουάρ
Śledzie w kożuchu
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji
Υλικά
-
filetów ze śledzi, solonych, à la Matjas opłukanych (patrz wskazówka), pokrojonych na 1,5-2 cm kawałki450 - 500 g
-
sok z ½ cytryny do skropienia śledzi
-
wody600 g
-
czerwonych buraków pokrojonych na 3 cm kawałki600 - 650 g
-
jajek6
-
majonezu150 g
-
jogurtu naturalnego150 g
-
pieprz czarny, świeżo mielony (προαιρετικό πεδίο)
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
467.3 kcal /
1956.7 kJ
Πρωτεΐνη
24.3 g
Λιπαρά
36.7 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Νάτριο
3685 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSałatka w indyjskim stylu
2ωρ.
Tatar z łososia z imbirem
15 λεπτ.
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2ωρ. 15 λεπτ.
Paszteciki śródziemnomorskie
50 λεπτ.
Sałatka śledziowa z jabłkiem
15 λεπτ.
Tartaletki reniferki z łososiem i serkiem z ricotty
1ωρ.
Fasolka szparagowa z gremolatą
35 λεπτ.
Sajgonki z kurczakiem Buffalo
1ωρ.
Sushi donuty
1ωρ. 45 λεπτ.
Korzenny śledź z jabłkiem
2ωρ. 30 λεπτ.
Empanadas z topinamburem i serem cheddar
1ωρ. 30 λεπτ.
Topinambur po prowansalsku
50 λεπτ.