Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

4.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 1 échalote
  • 30 g de beurre
  • 200 g d'épinards frais
  • 400 g de lait de coco
  • 100 g de crème liquide entière
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 50 g de parmesan râpé
  • 150 g de maquereau fumé émietté
  • 1 c. à café de paprika

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 244.6 kcal / 1012.3 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 21.8 g
Υδατάνθρακες 2.9 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.3 g
Νάτριο 342.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων