
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rissalat med jordbær og feta
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
mandler, uden skind40 g
-
rosiner25 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
vand1200 g
-
salt1 tsk
-
sorte ris200 g
-
jordbær skåret i mindre stykker (ca. 2 cm)200 g
-
feta ost smuldret80 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
421 kcal /
1764 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
587 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sommerlige retter
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνColeslaw med karry
10 λεπτ.
Bagt spinat og æg
40 λεπτ.
Rødbedesalat
10 λεπτ.
Grøntsagsfrittata
Καμία βαθμολογία
Små broccolitærter med bacon
Καμία βαθμολογία
Kødboller med romescosauce
Καμία βαθμολογία
Lun linsesalat med bær og spinat
Καμία βαθμολογία
Salat med sobanudler og tofu
Καμία βαθμολογία
Avocadosorbet
Καμία βαθμολογία
Basilikumsorbet
Καμία βαθμολογία
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Καμία βαθμολογία
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Καμία βαθμολογία