
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fisk- og melontartar
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
5 portioner
Υλικά
-
persilleblade, friske3 kviste
-
skalotteløg halveret1
-
lime helst økologisk, vasket½
-
torskefilet skåret i mindre stykker (ca. 3-4 cm). Fisken skal tidligere havde været frosset i 20-30 minutter400 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
salt½ tsk med top
-
sort peber, friskkværnet2 - 3 knivspids
-
vandmelon skåret i tern (0,5 cm), plus ekstra til servering100 g
-
salatblade100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
158.8 kcal /
664.4 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
8.6 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Νάτριο
279.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eksotiske retter - masser af smag
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGrøntsagsfrittata
Καμία βαθμολογία
Små broccolitærter med bacon
Καμία βαθμολογία
Lun linsesalat med bær og spinat
Καμία βαθμολογία
Salat med sobanudler og tofu
Καμία βαθμολογία
Avocadosorbet
Καμία βαθμολογία
Basilikumsorbet
Καμία βαθμολογία
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Καμία βαθμολογία
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Καμία βαθμολογία
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία