Fisk- og melontartar

Fisk- og melontartar

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
5 portioner

Υλικά

  • persilleblade, friske
    3 kviste
  • skalotteløg halveret
    1
  • lime helst økologisk, vasket
    ½
  • torskefilet skåret i mindre stykker (ca. 3-4 cm). Fisken skal tidligere havde været frosset i 20-30 minutter
    400 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    40 g
  • salt
    ½ tsk med top
  • sort peber, friskkværnet
    2 - 3 knivspids
  • vandmelon skåret i tern (0,5 cm), plus ekstra til servering
    100 g
  • salatblade
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 158.8 kcal / 664.4 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 5.6 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 279.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων