
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gulerods- og sellerisuppe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
Suppe
-
rødløg halveret50 g
-
olivenolie30 g
-
knoldselleri skåret i mindre stykker200 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker400 g
-
salt1 ½ tsk
-
vand500 g
-
kvark i mindre stykker100 g
Urteolie
-
blandede urter, tørrede (fx persille, basilikum og oregano)1 spsk
-
fed hvidløg1
-
olivenolie30 g
-
citronsaft friskpresset1 tsk
-
sukker1 knivspids
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspidser
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1163 kJ /
278 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

November
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMisosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen
Kyllingelaksa
30 Min
Svampesuppe med vilde ris
Keine Bewertungen
Kartoffelsuppe med topping
Keine Bewertungen