Gulerods- og sellerisuppe

Gulerods- og sellerisuppe

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

Suppe
  • rødløg halveret
    50 g
  • olivenolie
    30 g
  • knoldselleri skåret i mindre stykker
    200 g
  • gulerødder skåret i mindre stykker
    400 g
  • salt
    1 ½ tsk
  • vand
    500 g
  • kvark i mindre stykker
    100 g
Urteolie
  • blandede urter, tørrede (fx persille, basilikum og oregano)
    1 spsk
  • fed hvidløg
    1
  • olivenolie
    30 g
  • citronsaft friskpresset
    1 tsk
  • sukker
    1 knivspids
  • salt
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt
    1 - 2 knivspidser

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 278 kcal / 1163 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 17 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων