
Συσκευές & Αξεσουάρ
Leftover Vegetable Houmous
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cooked vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see tip)250 - 300 g
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin), reserving liquid240 g
-
tahini to taste (see tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh parsley finely chopped, for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
226 kcal /
944 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Νάτριο
282 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTikka Paste
1ωρ.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 λεπτ.
Peppercorn Sauce
30 λεπτ.
Béarnaise Sauce
20 λεπτ.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 λεπτ.
The Ultimate Barbecue Sauce
2ωρ.
Vegetable pasta sauce
40 λεπτ.
Tahini and Beetroot Dip
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon Chermoula Marinade
15 λεπτ.
Bread Sauce
1ωρ. 25 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.