
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
1 Cały przepis
Υλικά
-
25 g koperku, świeżego tylko liście
-
25 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
-
50 g soli
-
50 g cukru
-
10 owoców jałowca suszonych
-
10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
100 g ginu
Διατροφή ανά 1 Cały przepis
Θερμίδες
611 kcal /
2558 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
74 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
19427 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalsa Verde
15 λεπτ.
Pesto pistacjowe
10 λεπτ.
Ketchup
1ωρ.
Hummus z zielonego groszku
40 λεπτ.
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1ωρ. 5 λεπτ.
Kremowy sos brokułowy
35 λεπτ.
Pasta z cukinii i soczewicy
1ωρ. 10 λεπτ.
Hummus z bobu
1ωρ.
Pâté z wędzonego pstrąga
1ωρ. 20 λεπτ.
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 λεπτ.
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1ωρ.
Pâté z kurzych wątróbek
3ωρ. 30 λεπτ.