
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Lamb Soup
-
yellow onions (approx. 5 oz), cut into halves2
-
garlic bulb cut horizontally½
-
fresh thyme5 - 6 sprigs
-
lamb shoulder, bone in18 - 20 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
butternut squash peeled, cut into pieces21 oz
-
olive oil to drizzle
-
carrots cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
celery sticks cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
water plus extra to deglaze42 oz
-
dried bay leaves2
Butternut Squash Ravioli
-
pasta flour (type 00)11 oz
-
large eggs3
-
olive oil½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
soy sauce2 tbsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
water to boil ravioli
-
fresh thyme leaves to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
481 kcal /
2014 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
563 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Daily & Creative
30 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30min
Minestrone
45min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Gazpacho
1h 15min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Boston Clam Chowder
55min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Corn and Bacon Chowder
1h 15min