
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Lamb Soup
-
yellow onions (approx. 5 oz), cut into halves2
-
garlic bulb cut horizontally½
-
fresh thyme5 - 6 sprigs
-
lamb shoulder, bone in18 - 20 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
butternut squash peeled, cut into pieces21 oz
-
olive oil to drizzle
-
carrots cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
celery sticks cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
water plus extra to deglaze42 oz
-
dried bay leaves2
Butternut Squash Ravioli
-
pasta flour (type 00)11 oz
-
large eggs3
-
olive oil½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
soy sauce2 tbsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
water to boil ravioli
-
fresh thyme leaves to garnish
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
481 kcal /
2014 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
563 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Daily & Creative
30 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Soup
40min
Basic Soup Purée
45min
Pasta Fagioli Soup
40min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Lobster Bisque
1h 50min
Minestrone
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Creamy Mushroom Soup
25min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
New England Clam Chowder
45min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min