
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pane veneziano
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ. 30 λεπτ.
1 pezzo
Υλικά
Lievitino
-
150 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
150 g di farina manitoba
Pane
-
165 g di acqua fredda
-
300 g di semola rimacinata di grano duro
-
5 g di lievito di birra fresco
-
1510 g di acqua
-
10 g di sale
-
4 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
30 g di succo di limone
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 pezzo
Πρωτεΐνη
47 g
Θερμίδες
7965 kJ /
1968 kcal
Λιπαρά
45 g
Φυτικές ίνες
27.5 g
Υδατάνθρακες
318 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Giro d'Italia
30 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία

I tuoi lievitati con Bimby®
50 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBottoncini al latte semidolci (TM6)
45 λεπτ.
Focaccia
6ωρ.
Panini al latte condensato
1ωρ. 15 λεπτ.
Panini al latte e cioccolato
3ωρ.
Panini napoletani
5ωρ. 20 λεπτ.
Panini al latte
4ωρ. 50 λεπτ.
Pane pugliese
29ωρ. 20 λεπτ.
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 λεπτ.
Pizzette rosse
4ωρ.
Pane alla zucca e mandorle
5ωρ.
Tigelle
3ωρ. 50 λεπτ.
Il pane di Altamura
4ωρ.