Chifle umplute cu legume și brânză

Chifle umplute cu legume și brânză

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 55 λεπτ.
8 bucăți

Υλικά

Chiflele
  • drojdie proaspătă fărâmițată
    10 g
  • apă
    300 g
  • zahăr
    1 linguriță
  • ulei de măsline
    10 g
  • făină de pâine
    500 g
  • sare
    10 g
Umplutura de legume
  • ceapă tăiată felii (7-8 mm)
    200 g
  • ulei de măsline
    50 g
  • morcovi tăiați rondele (2-3 mm)
    150 g
  • ardei gras roșu tăiat bastonașe (1 cm x 4 cm)
    150 g
  • sare
    ½ linguriță
  • roșii tăiate bucăți (1 cm x 3 cm)
    100 g
  • brânză rasă (de ex. Gruyère, Edam, Emmenthal sau altă brânză semi-tare)
    60 g

Διατροφή ανά 1 bucată

Θερμίδες 354.2 kcal / 1482.1 kJ
Πρωτεΐνη 10.6 g
Λιπαρά 11.3 g
Υδατάνθρακες 52.2 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 570 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων