Συσκευές & Αξεσουάρ
Taiwanese Traditional Meat Floss
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)11 oz
-
vegetable oil2 tsp
-
soy sauce1 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
rice wine½ oz
-
water5 ½ oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1252.5 mg
Πρωτεΐνη
34.1 g
Θερμίδες
1386.6 kJ /
331.4 kcal
Λιπαρά
10.3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
22.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Then. Now. Always.
16 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 λεπτ.
Steamed Egg Cups
20 λεπτ.
Meat Sauce
1ωρ. 45 λεπτ.
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 λεπτ.
Liquid Caramel
Καμία βαθμολογία
Cooking Long Pasta
Καμία βαθμολογία
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30 λεπτ.
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2ωρ. 30 λεπτ.
Yogurt Dressing
5 λεπτ.
Plain Yogurt
14ωρ.
Buttercream Frosting
5 λεπτ.
Chocolate Icing (Ganache)
20 λεπτ.