
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinat- og linsesuppe
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
løg skåret i kvarte50 g
-
gulerødder skrællet og skåret i skiver (0,5 cm)50 g
-
bladselleri vasket og tørret50 g
-
linser, tørret250 g
-
laurbærblad, tørret1
-
grøntsagsbouillon1 spsk
-
vand1000 g
-
olivenolie50 g
-
spinatblade, friske vasket og tørret200 g
-
ris (tilberedningstid 16 minutter)160 g
-
salt, fint (προαιρετικό πεδίο)½ tsk
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18.8 g
Θερμίδες
1887 kJ /
451 kcal
Λιπαρά
13.7 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Υδατάνθρακες
67.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sanselige supper
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Kyllinge-, spinat- og porrerisotto
30 λεπτ.
Risotto med parmesanost
30 λεπτ.
Vegetarlasagne
Καμία βαθμολογία
Bagt mac and cheese med grøntsager
Καμία βαθμολογία
Japansk ramen
Καμία βαθμολογία
Soba nudler
Καμία βαθμολογία
Japanske ramen nudler
Καμία βαθμολογία
Dumpling dej
1ωρ.
Kinesiske ægnudler
1ωρ.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία