Bienenstich kake

Bienenstich kake

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 50 λεπτ.
12 porsjoner

Υλικά

Fyll
  • vann
    130 g
  • gelatinpulver
    1 ss
  • helmelk
    500 g
  • finkornet sukker
    100 g
  • maismel
    50 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    2 ts
Deig
  • rapsolje pluss ekstra til smøring
    50 g
  • brødsmuler, tørket
    2 ss
  • ricotta, glatt godt drenert
    130 g
  • helmelk
    50 g
  • egg
    1
  • hvetemel
    300 g
  • bakepulver
    2 ½ ts
  • salt
    ¼ ts
  • sukker
    150 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
  • smør, usaltet delt i biter
    100 g
  • aprikossyltetøy
    30 g
  • mandler, flak
    200 g
  • kremfløte, 35 % fett
    200 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 513.5 kcal / 2156.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.8 g
Λιπαρά 30.6 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.1 g
Νάτριο 450.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων