
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hayas Sauerteigbrot
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ.
20 Scheiben
Υλικά
Herstellung des Sauerteigs (siehe Tipp)
-
Anstellgut (vom Roggensauerteig) bzw. Sauerteigstarter25 g
-
Weizenmehl, glatt100 g
-
Wasser lauwarm100 g
Hauptteig zubereiten und Brot backen
-
Wasser (προαιρετικό πεδίο) lauwarm500 - 550 g
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen und Bestreuen500 g
-
Roggenmehl250 g
-
Salz15 g
-
Wasser (προαιρετικό πεδίο) lauwarm30 - 50 g
-
Öl zum Einfetten
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
293 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
601 kJ /
144 kcal
Λιπαρά
0.5 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Balagan
8 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStockbrot
20 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Grillbrote
1ωρ. 40 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 20 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Knoblauch-Faltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Brötchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Mediterrane Baguettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Portugiesische Croissants
1ωρ. 50 λεπτ.
Dinkel-Quark-Brötchen
45 λεπτ.
Baguette Rustica
4ωρ. 20 λεπτ.
Softe Frühstücksbrötchen
1ωρ. 45 λεπτ.