Pudding z czerstwego pieczywa z jabłkami i twarogiem

Pudding z czerstwego pieczywa z jabłkami i twarogiem

4.6 177 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • masło do natłuszczenia naczynia do zapiekania
  • czerstwe bułki (ok. 150 g), pokrojone na kawałki
    3 - 4
  • jabłek winnych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ósemki
    500 g
  • jajka
    4
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    200 g
  • mleka
    450 g
  • cukru
    100 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki
    4 łyżeczki cukru wanilinowego
  • twarogu, chudego podzielonego na kawałki
    200 g
  • skrobi ziemniaczanej
    30 g
    30 g skrobi kukurydzianej
  • cukier puder do oprószenia

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 433.2 kcal / 1812.6 kJ
Πρωτεΐνη 12.9 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 52.4 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.7 g
Νάτριο 330.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων