Pannacotta à la pâte à tartiner

Pannacotta à la pâte à tartiner

3.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
8 portions

Υλικά

La pâte à tartiner
  • 50 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 20 g d'huile de noisette
  • 50 g de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
  • 1 c. à café de cacao en poudre
  • 150 g de lait concentré sucré
La pannacotta
  • 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
  • 300 g de lait
  • 60 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
  • 300 g de crème liquide 35% m.g.

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 330.4 kcal / 1377.3 kJ
Πρωτεΐνη 5.6 g
Λιπαρά 21.6 g
Υδατάνθρακες 27.6 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.1 g
Νάτριο 70.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων