
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rasam
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
tamarind pulp80 - 100 g
-
water1000 g
-
cumin seeds¼ tsp
-
black mustard seeds¼ tsp
-
white dhal (ulunthu)½ tsp
-
dried chillies4
-
shallots thinly sliced40 g
-
curry leaves leaves only4 - 5 stalks
-
cooking oil30 g
-
garlic cloves with skin, lightly smashed7
-
tomatoes cut in slices130 g
-
rasam powder50 g
-
salt1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
273 kcal /
1145 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
1569 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nourishing Confinement Food
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Smoky Mexican bean soup
35 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Matzo Ball Soup
1 Std. 20 Min
Raw Beetroot Soup
5 Min