
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves½ Tbsp
-
fresh thyme leaves¼ Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter soft30 g
-
beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
water1850 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
844.8 kcal /
3534.6 kJ
Πρωτεΐνη
68.1 g
Λιπαρά
60.9 g
Υδατάνθρακες
2.6 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.5 g
Νάτριο
889.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feed the Love
22 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPork Chops with Orange
2ωρ. 25 λεπτ.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 λεπτ.
Beef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Stuffed Crust Salami Pizza
1ωρ. 50 λεπτ.
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Tacos al Pastor
45 λεπτ.
Lamb Kebobs
3ωρ.
Cape Malay Chicken Curry
1ωρ.
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1ωρ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Peking Chicken
45 λεπτ.