Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Carrot Muffins
-
almonds110 g
-
sugar80 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 g
-
spelt flour200 g
-
almond milk190 g
-
vegetable oil100 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Icing
-
sugar110 g
-
vegan butter diced35 g
-
vegan cream cheese90 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
218.8 mg
Πρωτεΐνη
5.1 g
Θερμίδες
1209.7 kJ /
289.1 kcal
Λιπαρά
16.9 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
32.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 Std. 30 Min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 Std.
Bramley Apple Shortcake
1 Std. 20 Min
Persian Love Cake
1 Std. 15 Min
Christmas Gingerbread (Poland)
1 Std. 25 Min
Vegan Ginger Biscuits
40 Min
Bear Face Cake
1 Std. 50 Min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5 Std. 50 Min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 Std. 20 Min
Gluten-free Sacher Torte
3 Std. 20 Min
Normandy Apple Flan
1 Std. 25 Min
Danish Dream Cake
55 Min