
Συσκευές & Αξεσουάρ
客家炒粄條
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
紅蔥頭15 克
-
蝦米1 大匙
-
油1 大匙
-
豬絞肉200 克
-
醬油1 大匙
-
香油1 大匙
-
紅蔥醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水500 克
-
細砂糖1 大匙
-
米酒1 大匙
-
太白粉 加入10克水調勻¼ 茶匙
-
粄條300 克
-
紅蘿蔔 切絲50 克
-
韭菜 (約150克),切小段1 把
-
高麗菜 切絲50 克
-
西洋芹 切小段2 根
-
新鮮香菜 (προαιρετικό πεδίο) 只取葉子,裝飾用2 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
274 kcal /
1148 kJ
Πρωτεΐνη
14.3 g
Λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
24.5 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν