客家炒粄條

客家炒粄條

3.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 根
  • 紅蔥頭
    15 克
  • 蝦米
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 豬絞肉
    200 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 香油
    1 大匙
  • 紅蔥醬
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 細砂糖
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 太白粉 加入10克水調勻
    ¼ 茶匙
  • 粄條
    300 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    50 克
  • 韭菜 (約150克),切小段
    1 把
  • 高麗菜 切絲
    50 克
  • 西洋芹 切小段
    2 根
  • 新鮮香菜 (προαιρετικό πεδίο) 只取葉子,裝飾用
    2 根

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 274 kcal / 1148 kJ
Πρωτεΐνη 14.3 g
Λιπαρά 3.8 g
Υδατάνθρακες 24.5 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων