Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)

Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)

4.7 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de Faba de la Granja Asturiana
    250 g
  • de agua
    1000 g
  • dientes de ajo
    3
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    4 - 5 ramitas
  • de setas frescas de primavera (senderuelas, colmenillas, rebozuelos, etc.) en trozos
    300 g
  • pimientas de Cayena secas enteras
    1 - 2
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de tomate frito
    40 g
  • de vino blanco
    50 g
  • de pimentón
    1 cucharadita colmada
  • de perdiz escabechada en conserva (deshuesada) escurrida
    250 - 300 g
  • pastilla de caldo de verduras desmenuzada
    1

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 208 kcal / 870 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 12.6 g
Υδατάνθρακες 16.1 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 455.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων