Wegańska galaretka z mango i mus z nerkowców

Wegańska galaretka z mango i mus z nerkowców

4.3 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • orzechów nerkowca
    150 g
  • woda do namoczenia nerkowców
  • mango, bardzo dojrzałego (2 duże szt.), obranego, pokrojonego na kawałki
    500 g
  • agaru (6 g)
    2 łyżeczki
  • olej o neutralnym smaku, do natłuszczenia
  • wody mineralnej, niegazowanej
    40 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    15 g
  • syropu z agawy
    40 g
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    1 łyżeczka
  • soli
    1 szczypta
  • owoce jagodowe, świeże do dekoracji
  • liście mięty, świeże do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 346.8 kcal / 1451.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 18.5 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.5 g
Νάτριο 65.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων