
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Pfannenbrot
-
Wasser85 g
-
frische Hefe10 g
-
Zucker½ TL
-
Mehl165 g
-
Salz2 Prisen
Eggs Benedict und Fertigstellung
-
Wasser warm2000 g
-
Weißweinessig100 g
-
Eier sehr frisch (siehe Tipp)4
-
Mehl zum Bearbeiten
-
Öl zum Braten
-
Wasser15 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Butter in Stücken120 g
-
Eigelb3
-
Salz⅓ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Bacon8 Scheiben
-
Cherry-Tomaten (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
-
Cornichons (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
-
junge Salatblätter der Saison, gemischt (προαιρετικό πεδίο)
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
712 kcal /
2978 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
55 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Νάτριο
724 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Soul Food
80 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30 λεπτ.
Sommerporridge
25 λεπτ.
Erdbeer-Gelee
1ωρ.
Avocado-Kiwi-Bowl
10 λεπτ.
Eggs Benedict
30 λεπτ.
Bananabread-Granola
45 λεπτ.
Frühstücksriegel
1ωρ. 20 λεπτ.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 λεπτ.
Heidelbeermarmelade
45 λεπτ.
Blaubeerkonfitüre
45 λεπτ.
Bananen-Honig-Porridge
10 λεπτ.
Mango-Joghurt
13ωρ. 15 λεπτ.