
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Pfannenbrot
-
Wasser85 g
-
frische Hefe10 g
-
Zucker½ TL
-
Mehl165 g
-
Salz2 Prisen
Eggs Benedict und Fertigstellung
-
Wasser warm2000 g
-
Weißweinessig100 g
-
Eier sehr frisch (siehe Tipp)4
-
Mehl zum Bearbeiten
-
Öl zum Braten
-
Wasser15 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Butter in Stücken120 g
-
Eigelb3
-
Salz⅓ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Bacon8 Scheiben
-
Cherry-Tomaten (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
-
Cornichons (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
-
junge Salatblätter der Saison, gemischt (προαιρετικό πεδίο)
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
712 kcal /
2978 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
55 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Νάτριο
724 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Soul Food
80 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOvernight Müsli
8ωρ.
Mango-Lassi Overnight Oats
8ωρ.
Schokoladen-Birnen Overnight Oats
8ωρ.
Möhren-Mandel-Oats
8ωρ. 5 λεπτ.
Overnight Oats mit Leinsamen und Matcha-Joghurt
8ωρ. 10 λεπτ.
Himbeer-Kokos-Oats
8ωρ.
Buchweizen-Apfel Müsli
8ωρ.
Leichtes Müsli à la Steffi
8ωρ. 10 λεπτ.
Entzündungshemmender Papaya-Kurkuma-Ingwer-Chia-Smoothie
10 λεπτ.
Müsli
5 λεπτ.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 λεπτ.
Sandwich-Toast
27ωρ.