Minestra di riso, patate e prezzemolo

Minestra di riso, patate e prezzemolo

4.4 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    20 g
  • di patate a pezzi (3 cm)
    200 g
  • di acqua
    1000 g
  • cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    2
  • di burro
    10 g
  • di riso (tempo di cottura 16 minuti)
    200 g
  • di sale
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 239 kcal / 1000 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 3.8 g
Υδατάνθρακες 48.1 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων