Cannelloni spinaci e ricotta

Cannelloni spinaci e ricotta

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pasta per cannelloni
  • farina
    300 g
  • uova (da 60 g circa)
    3
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Ripieno
  • di acqua
    700 g
  • di spinaci in foglie, surgelati
    600 g
  • di latte
    150 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di ricotta vaccina ben scolata dal siero
    600 g
Besciamella
  • di latte
    500 g
  • farina
    50 g
  • di burro
    20 g
  • di sale a seconda del gusto personale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di noce moscata grattugiata
    1 pizzico
Per terminare
  • di Parmigiano reggiano grattugiato
    2 - 3 cucchiai
  • di burro a fiocchetti
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 897 kcal / 3753 kJ
Πρωτεΐνη 41.9 g
Λιπαρά 45.9 g
Υδατάνθρακες 84.3 g
Φυτικές ίνες 302.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων