Chleb pszenny na zakwasie

Chleb pszenny na zakwasie

4.9 273 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
30 kromek

Υλικά

Zaczyn
  • ziaren pszenicy (patrz wskazówka)
    150 g
  • wody źródlanej lub przegotowanej (patrz wskazówka)
    150 g
  • żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka) lub pszennego zakwasu chlebowego
    1 - 2 łyżki
Ciasto właściwe
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750
    550 g
  • wody źródlanej lub przegotowanej
    400 g
  • słonecznika łuskanego pestek dyni lub ziaren sezamu
    3 - 6 łyżek
  • soli
    15 g
  • świeżych drożdży (προαιρετικό πεδίο) pokruszonych (patrz wskazówka)
    5 g
    ½ łyżeczki suchych drożdży
  • masło ilość do natłuszczenia formy

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 85.4 kcal / 357.4 kJ
Πρωτεΐνη 2.8 g
Λιπαρά 0.6 g
Υδατάνθρακες 17.1 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 195.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων