
Συσκευές & Αξεσουάρ
鍋巴泡菜炒飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
豬肉片200 克
-
味醂1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
韓國麻油1 茶匙
-
醬油1 大匙
-
韓國辣椒粉½ 茶匙
-
米160 克
-
水1150 克
-
韓式泡菜 (切塊,約3公分)150 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥 (切塊,約 4公分)65 克
-
韓國麻油5 克
-
韓國麻油1 ½ 茶匙
-
蛋2 顆
-
青蔥 ,切成蔥花少許
-
熟白芝麻少許
-
海苔少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
363.8 kcal /
1520.7 kJ
Πρωτεΐνη
11.6 g
Λιπαρά
18.2 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
43.5 g
Νάτριο
394.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

煎煮好料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν