鍋巴泡菜炒飯

鍋巴泡菜炒飯

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 豬肉片
    200 克
  • 味醂
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 韓國麻油
    1 茶匙
    1 茶匙 白芝麻油
  • 醬油
    1 大匙
  • 韓國辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 160 克
  • 1150 克
  • 韓式泡菜 (切塊,約3公分)
    150 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 洋蔥 (切塊,約 4公分)
    65 克
  • 韓國麻油
    5 克
  • 韓國麻油
    1 ½ 茶匙
  • 2 顆
  • 青蔥 ,切成蔥花
    少許
  • 熟白芝麻
    少許
  • 海苔
    少許

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 363.8 kcal / 1520.7 kJ
Πρωτεΐνη 11.6 g
Λιπαρά 18.2 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 43.5 g
Νάτριο 394.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων