Συσκευές & Αξεσουάρ
Mus rabarbarowy
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
60 g wody
-
10 g mąki ziemniaczanej
-
500 g rabarbaru obranego, pokrojonego na 3 cm kawałki
-
60 g cukru pudru
-
10 g ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
8 - 10 liści mięty, świeżych
-
200 g jogurtu naturalnego
-
2 łyżki miodu płynnego
-
granola, posiekane, do posypaniaorzechy, całe posiekane, do posypania
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
29.9 mg
Πρωτεΐνη
2.9 g
Θερμίδες
685.7 kJ /
163.9 kcal
Λιπαρά
1.9 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
34.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
SEZON NA THERMOMIX®
70 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKutia
24ωρ. 50 λεπτ.
Budyń malinowy
10 λεπτ.
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 λεπτ.
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 λεπτ.
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM5)
15 λεπτ.
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 λεπτ.
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
15 λεπτ.
Batony z musli
50 λεπτ.
Deser twarogowy z mango
15 λεπτ.
Slush z mrożonych owoców z aquafabą
10 λεπτ.
Jogurtowe lody śliwkowe z cynamonem
20 λεπτ.
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1ωρ. 40 λεπτ.