Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)

Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)

1.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    270 - 280 g
  • di zucchero
    10 g
  • di lievito di birra disidratato
    1 - 2 g
  • di farina senza glutine per pane
    250 g
  • di farina di riso
    50 g
  • di olio di oliva + q.b.
    55 g
  • di gomma xantana
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • acini di uva
    10
  • di Taleggio a piccoli pezzi
    100 g
    Brie (formaggio francese), a piccoli pezzi
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
  • di fiocchi di sale (προαιρετικό πεδίο)
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 247 kcal / 1033 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 9.6 g
Υδατάνθρακες 33.2 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 579 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων