Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen

Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen

4.0 138 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Hokkaido-Kürbis in Stücken
    350 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Minuten Garzeit)
    250 g
  • Weißwein, trocken vegan
    150 g
  • Wasser
    700 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht vegan
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan
  • Pecannüsse grob gehackt
    50 g
  • Margarine vegan
    30 g
  • Hefeflocken
    2 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Babyspinat
    75 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 455 kcal / 1902 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 66 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 79 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων