Πασχαλινή πάβλοβα

Πασχαλινή πάβλοβα

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
8 μερίδες

Υλικά

Μαρέγκα
  • ψιλή ζάχαρη (κάστερ)
    300 γρ.
  • μεγάλα αυγά (63-73 γρ. το καθένα) χωρισμένα σε ασπράδια και κρόκους
    6
  • ξίδι από κόκκινο κρασί
    1 κ.γλ.
  • κακάο σε σκόνη περασμένο από σουρωτήρι
    3 κ.σ.
Κρέμα πατισερί
  • σοκολάτα κουβερτούρα σε κομμάτια ή παστίλιες
    100 γρ.
  • αλεύρι
    2 κ.σ.
  • κακάο σε σκόνη
    2 κ.σ.
  • ψιλή ζάχαρη (κάστερ)
    100 γρ.
  • πλήρες γάλα
    200 γρ.
  • κρέμα γάλακτος, πλήρη (περίπου 48% λιπαρά)
    300 γρ.
  • μεγάλα αυγά (63-73 γρ. το καθένα)
    2
  • εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό
    1 κ.γλ.
Συναρμολόγηση
  • σοκολατένια πασχαλινά αυγά χρωματιστά, για το γαρνίρισμα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 614 kcal / 2567 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 35.6 g
Υδατάνθρακες 60.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων