
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paashaas apero-hapjes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
18 stuks
Υλικά
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
77 kcal /
320 kJ
Πρωτεΐνη
1.7 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Paasmenu
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPitabrood
2ωρ.
Turkse flatbreads
2ωρ. 10 λεπτ.
Glutenvrij Brood
Καμία βαθμολογία
Gevouwen kruidenbrood
1ωρ. 10 λεπτ.
Gestoomde pesto broodjes
Καμία βαθμολογία
Creatief Basisbrood
45 λεπτ.
Moutbrood
Καμία βαθμολογία
Tosti met cottage kaas
Καμία βαθμολογία
Cashew brood wentelteefjes
Καμία βαθμολογία
Chocolade babka
3ωρ.
Appel-notenbrood
1ωρ. 25 λεπτ.
Curry-wortelbrood
1ωρ. 5 λεπτ.