Coupe dalgona caramel

Coupe dalgona caramel

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La sauce caramel au whisky (la veille)
  • de sucre en poudre
    250 g
    250 g de sucre roux
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    170 g
  • d'eau
    1030 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de beurre en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
    30 g
  • de whisky
    20 g
  • de vinaigre
    1 c. à soupe
La glace au chocolat (la veille)
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    200 g
  • de café instantané
    1 pincée
  • de lait
    500 g
  • jaunes d'œufs
    6
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
Le dalgona (le jour même)
  • de sucre roux
    30 g
  • de café instantané
    30 g
  • d'eau chaude
    50 g
  • cacao en poudre (προαιρετικό πεδίο) pour la finition

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1234 kcal / 5145.5 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 73.5 g
Υδατάνθρακες 120 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 47 g
Νάτριο 166 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων