
Συσκευές & Αξεσουάρ
低脂五色蔬菜丸子
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
橄欖油2 茶匙
-
紅蘿蔔 ,切絲 (約0.3x4公分)150 克
-
乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲3 朵
-
蝦皮2 大匙
-
白蘿蔔 ,切絲(約0.3x4公分)150 克
-
菠菜 切段150 克
-
蛋2 顆
-
麵粉1 大匙
-
玉米麵粉200 克
-
水500 克
-
新鮮香菜葉 (προαιρετικό πεδίο) ,裝飾用20 克
-
蒜蓉辣椒醬 (προαιρετικό πεδίο) ,少許,提味用
Διατροφή ανά 6 人份
Θερμίδες
1315.5 kcal /
5498.9 kJ
Πρωτεΐνη
60 g
Λιπαρά
29.7 g
Υδατάνθρακες
205.1 g
Φυτικές ίνες
43.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
551.9 g
Νάτριο
1651.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

低GI新煮意
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν