低脂五色蔬菜丸子

低脂五色蔬菜丸子

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 橄欖油
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 ,切絲 (約0.3x4公分)
    150 克
  • 乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲
    3 朵
  • 蝦皮
    2 大匙
  • 白蘿蔔 ,切絲(約0.3x4公分)
    150 克
  • 菠菜 切段
    150 克
  • 2 顆
  • 麵粉
    1 大匙
  • 玉米麵粉
    200 克
  • 500 克
  • 新鮮香菜葉 (προαιρετικό πεδίο) ,裝飾用
    20 克
  • 蒜蓉辣椒醬 (προαιρετικό πεδίο) ,少許,提味用

Διατροφή ανά 6 人份

Θερμίδες 1315.5 kcal / 5498.9 kJ
Πρωτεΐνη 60 g
Λιπαρά 29.7 g
Υδατάνθρακες 205.1 g
Φυτικές ίνες 43.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 551.9 g
Νάτριο 1651.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων