Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez

Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porții

Υλικά

Soutzoukakia
  • căței de usturoi
    2
  • ceapă galbenă (aprox. ½ ceapă)
    80 g
  • ulei de măsline
    50 g
  • pesmet
    60 g
  • chimion măcinat
    1 linguriță
  • sare
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • vin alb, sec
    100 g
  • carne tocată de vită
    500 g
Sosul
  • ulei de măsline plus pentru uns
    50 g
  • roșii întregi, la conservă
    400 g
  • vin alb, sec
    100 g
  • zahăr (opțional)
    2 lingurițe
  • oregano uscat
    1 linguriță
  • pastă de roșii
    30 g
  • sare
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • apă
    400 g
  • orez alb cu bob mediu clătit
    200 g

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 729.5 kcal / 3052.3 kJ
Πρωτεΐνη 25.9 g
Λιπαρά 51 g
Υδατάνθρακες 32.2 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.2 g
Νάτριο 1483.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων