Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami

Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami

4.2 222 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
10 kawałków

Υλικά

  • jajka
    3
  • migdałów, w płatkach
    50 g
  • soli
    1 szczypta
  • erytrytolu (patrz wskazówka)
    150 g
    150 g ksylitolu, (patrz wskazówka)
  • oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    100 g
  • mąki gryczanej (patrz wskazówka)
    150 g
  • mąki migdałowej (patrz wskazówka)
    100 g
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    1 ½ łyżeczki
  • sody oczyszczonej
    ¾ łyżeczki
  • proszku do pieczenia, bezglutenowego
    1 łyżeczka
  • gruszki obrane, bez gniazd nasiennych, pokrojone w ćwiartki
    1 - 2
  • erytrytol waniliowy, do oprószenia (patrz wskazówka)

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 308 kcal / 1289 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 35 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 167 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων