
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterrane Fladenbrote
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
2 Stück
Υλικά
-
Milch100 g
-
Wasser220 g
-
frische Hefe grob zerbröselt20 g
-
Zucker½ TL
-
Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben500 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
getrocknete Tomaten grob gehackt6
-
Oregano, getrocknet2 TL
-
Rosmarin, getrocknet, gehackt1 TL
-
Salz2 gestr. TL
-
Eigelb1
-
Sesam zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
1085 kcal /
4541 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
203 g
Φυτικές ίνες
10.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
2381 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2023
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Curry-Brot
1h 30min
Landbrot Backhausart
2h
Brioche
2h
Soda Bread mit Feta
30min
Brioche
9h 30min
Maisbrot
1h 5min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102h
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Glutenfreies Weißbrot
4h 25min
Laugen-Schinken-Hörnchen
2h 15min
Birnen-Nuss-Brot
1h 15min
Vollkornbrot
5h