
Συσκευές & Αξεσουάρ
⽢糀乾燒豬米披薩
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
配料
-
豬後腿肉 ,切絲300 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
⽢糀1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
洋蔥 ,切絲50 克
-
甜椒 (任一種類) ,切絲50 克
米披薩
-
煮好的米飯 (任何種類)2 碗
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
起司絲300 克
Διατροφή ανά 6 人份
Θερμίδες
2199.3 kcal /
9193 kJ
Πρωτεΐνη
165.3 g
Λιπαρά
95.8 g
Υδατάνθρακες
156.5 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
561 g
Νάτριο
4892.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

一醬多菜
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν