Baguette tradition

Baguette tradition

4.9 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 25 λεπτ.
3 pièces

Υλικά

  • 350 g d'eau minérale
  • 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 4 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine T 65, pour fariner
  • 9 g de sel
  • eau (1 bol)

Διατροφή ανά 1 pièce

Πρωτεΐνη 24 g
Θερμίδες 2571 kJ / 605 kcal
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 119 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων