Pain sans gluten au sésame et au kasha

Pain sans gluten au sésame et au kasha

3.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
1 pièce

Υλικά

  • de lait
    100 g
  • d'eau minérale
    200 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de farine de riz
    120 g
  • de farine de châtaigne
    120 g
  • de farine de sarrasin
    40 g
  • de fécule de pomme de terre
    40 g
  • de sel
    10 g
  • de graines de sésame
    4 c. à soupe
  • de graines de kasha (sarrasin grillé)
    2 c. à soupe bombées

Διατροφή ανά 1 pièce

Θερμίδες 1110.8 kcal / 4647.5 kJ
Πρωτεΐνη 20.6 g
Λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 239.2 g
Φυτικές ίνες 9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Νάτριο 3949.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων