Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree

Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porties

Υλικά

  • witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)
    4
  • honing
    1 el
    1 el mirin (zoete rijstwijn)
  • sojasaus
    1 el
  • suiker
    30 g
  • misopasta
    50 g
  • sesamolie
    4 el
  • witte wijn
    2 el
    2 el sake
  • olie om in te vetten
  • shiitake, vers in plakjes (1 cm)
    200 g
    200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)
  • witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)
    800 g
  • verse sperziebonen (of bevroren)
    300 g
  • verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)
    10 g
  • water
    300 g
  • zout
    ½ tl

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 636.5 kcal / 2663 kJ
Πρωτεΐνη 46.3 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 51.6 g
Φυτικές ίνες 12.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 1628.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων