Συσκευές & Αξεσουάρ
Gochujang zeevruchtenrisotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties
Υλικά
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)30 g
-
sesamolie20 g
-
Parmezaanse kaas40 g
-
olijfolie50 g
-
mascarpone150 g
-
shiitake, vers in plakjes (5 mm)150 g
-
water1350 g
-
zout1 tl
-
mossel, vers, schoongemaakt300 g
-
rauwe scampis, gepeld150 g
-
visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
sjalot gehalveerd1
-
risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)320 g
-
witte wijn50 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
geroosterd sesamzaad (zwart)20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
1603.2 mg
Πρωτεΐνη
35.8 g
Θερμίδες
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Λιπαρά
39.1 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Υδατάνθρακες
77 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fusion-smaken
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1ωρ. 5 λεπτ.
Vissticks met tomatensaus
50 λεπτ.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 λεπτ.
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Καμία βαθμολογία
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Καμία βαθμολογία
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1ωρ. 20 λεπτ.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1ωρ. 50 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
30 λεπτ.
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 λεπτ.
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2ωρ.
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 λεπτ.