Focaccia italienne

Focaccia italienne

4.8 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 10 λεπτ.
1 portion

Υλικά

  • 150 g d'eau minérale
  • 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 20 g de miel
  • 6 g de sel
  • 60 g d'huile d'olive et 1 filet
  • 1 branche de romarin frais effeuillée
  • 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
  • 20 olives kalamata dénoyautées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1984 kcal / 8328 kJ
Πρωτεΐνη 35 g
Λιπαρά 78 g
Υδατάνθρακες 290 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων