Ciabatta italienne

Ciabatta italienne

5.0 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
4 pièces

Υλικά

  • 330 g d'eau minérale
  • 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 6 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 35 g d'huile d'olive
  • eau (1 bol)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 pièce

Πρωτεΐνη 13 g
Θερμίδες 2391 kJ / 568 kcal
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 103 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων