Ciabatty na zakwasie

Ciabatty na zakwasie

4.6 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ.
2 sztuki

Υλικά

Zaczyn pszenno-jabłkowy (dzień 1.)
  • wody
    160 g
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750
    160 g
  • zakwasu pszenno-jabłkowego (patrz wskazówka)
    15 - 30 g
Ciasto właściwe (dzień 2.)
  • wody
    200 g
  • soli
    2 łyżeczki
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
    350 g
  • drożdży świeżych
    5 g
    ½ łyżeczki suchych drożdży
  • olej do natłuszczenia
  • kostek lodu lub pół szklanki wody (ok. 100 g)
    5 - 10

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 945.2 kcal / 3954.6 kJ
Πρωτεΐνη 32.1 g
Λιπαρά 4.7 g
Υδατάνθρακες 189.2 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 2345.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων