Bułki orkiszowe

Bułki orkiszowe

4.8 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 23ωρ. 40 λεπτ.
12 sztuk

Υλικά

Zaczyn typu poolish (dzień 1.)
  • wody letniej
    50 g
  • mąki orkiszowej, razowej
    60 g
  • drożdży świeżych wielkości ziarna grochu (1 g)
    1 mały kawałek
Ciasto zaparzane (dzień 1.)
  • wody
    150 g
  • mąki orkiszowej, razowej
    50 g
Ciasto właściwe (dzień 2.)
  • wody
    260 g
  • miodu
    10 g
  • mąki orkiszowej, białej plus dodatkowa ilość do oprószenia
    400 g
  • łuski babki płesznik (psyllium) (5 g, patrz wskazówka)
    3 - 4 łyżeczki
    3 - 4 łyżeczki łusek babki jajowatej, mielonych, (5 g, patrz wskazówka)
  • soli
    2 łyżeczki
  • drożdży świeżych pokruszonych
    5 g
  • olej do natłuszczenia
  • soli morskiej, gruboziarnistej (προαιρετικό πεδίο)
    1 łyżka
  • kminku (προαιρετικό πεδίο)
    1 łyżka
  • kostek lodu lub ½ szklanki wody
    5 - 10

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 154.4 kcal / 645.9 kJ
Πρωτεΐνη 6.4 g
Λιπαρά 1.1 g
Υδατάνθρακες 32.5 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 393.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων